Seibukan Dojo - O autentica scoala de Bujutsu in Romania.

Ce este Kenjutsu ?

Kenjutsu este vechea arta martiala a samurailor, ce pregatea razboinicii pentru lupta si in acelasi timp pentru viata de zi cu zi. Fiind nascuta in vremuri de conflicte sangeroase, Kenjutsu nu s-a putut rezuma doar la metodele de manuire a sabiei cum avem astazi in disciplinele sportive noi precum Kendo sau scrima europeana.

Tamuke Yama Keiko

Din aceste motive in scolile de Kenjutsu se studiaza pe linga tehnica sabiei si tehnica bastonului lung - Bo Jutsu, tehnica dezarmarii fara arme - Muto Dori, sau lupta corp la corp - Ju Jutsu.

 

Hyoho Niten Ichi Ryu si Miyamoto Musashi ?

Musashi & Kojiro

Musashi este considerat ca fiind cel mai mare spadasin al tuturor timpurilor din Japonia. Multi practicanti de arte martiale traditionale il considera ca fiind intruchiparea tuturor virtutiilor cu care se considera ca trebuia sa fie inzestrati samuraii. Musashi este cunoscut nu numai in lumea artelor martiale, ci si in mediul de business si strategie datorita celebrului sau tratat despre strategia militara [Hyoho] numit Gorin no Sho.

 

Seminar European de Hyoho Niten Ichi Ryu Taikai 2012

In perioada 17 - 19 August 2012 in Budapesta se va tine seminarul european de Hyoho Niten Ichi Ryu condus de la XI-lea Soke al scolii, Iwami Toshio, ajutat de cei ma apropiati discipoli ai sai din Kokura/ Japonia.

La acest eveniment pot participa toti doritorii, indiferent daca sint sau nu practicanti ai scolii Hyoho Niten Ichi Ryu sau nu. Pot participa si oameni ce nu au mai practicat arte martiale sub nici o alta forma. Pentru inscrieri contactati reprezentantul legal al scolii pentru Ungaria: http://href.hu/x/huqy

Cine?

Sei Bu Kan este o asociatie ce are ca principala activitate promovarea artelor martiale traditionale si a culturii asociate cu acestea, vizind calitatea dincolo de orice compromis
| despre Seibukan Dojo

Ce?

În cadrul Seibukan Dojo au loc cursurie de Kenjutsu conform cu traditiile Taisha Ryu & Hyoho Niten Ichi Ryu. Aceasta insemnind Ken Jutsu, Batto Jutsu (Iaido), Bo Jutsu, Jutte Jutsu, Ju Jutsu.
| despre Seibukan Dojo

Unde?

Ne puteţi găsi in Romania, Bucuresti, Sector 1, Str. Occidentului nr 12, Sala de sport a liceului Ion N. Socolescu. Pentru inscrieri va rugam a luati legatura cu noi in prealabil pe seibukan(a)martial.ro.
| vezi harta

Când?

Antrenamentele se tin Luni (de la 20:00 la 21:30) si Miercuri (de la orele 19.30 la 21.00).
| vezi calendarul

Cât?

Costul antrenamentului pentru o luna este de 120 ron. Acest cost acopera o luna de antrenament calendaristic.
| informaţii înscriere

Contact | Regulament | Linkuri

© 2012 Seibukan Dojo Romania - Hyoho Niten Ichi Ryu România | Toate drepturile rezervate.